Balance Breathing ademworkshop

"De sleutel naar vrijheid is jouw ademhaling!"

Datum : 17 december 2023
Locatie : Stroetlingsweg 1A, 6142 AT Einighausen (Sittard, Limburg)

De naam 'Balance Breathing' staat voor de balans herstellen vanuit je hogere bewustzijn.

1x per maand geef ik met veel plezier op een zondagochtend een Balance Breathing ademworkshop. Het is een 1e kennismaking met deze ademhalingsmethodiek. Balance Breathing staat voor vrijheid. Je persoonlijke vrijheid hangt af van je vermogen om jouw waarheid te spreken. BB is een methodiek voor mensen die de bereidheid hebben hun leven in hun eigen handen te nemen. Dit vraagt om het bekrachtigen van jezelf, het benadrukken van je eigenwaarde en eerlijk en open spreken over je gevoelens. Soms is ondersteuning, begeleiding, een duwtje, een herhaling of herinnering aan wat je toch al diep van binnen wist, even nodig.

In deze 2 uur durende workshop ervaar je de BB ademmethodiek en leer je de BB-techniek bij jezelf toe te passen. Je ademhaling is onmisbaar in heling van jouw emoties, heling in het kader van je fysieke gezondheid, je vitaal voelen en het laten stromen van je eigen levensenergie. Deze workshop zorgt ervoor dat je bij jezelf kunt blijven in een wereld die met name gebaseerd is op ons mentale brein en controle.

Data: - Zondag 19 november 2023 - Zondag 17 december 2023

- Tijd 10.00 - 12.30 uur - Locatie: Stroetlingsweg 1A, 6142 AT Einighausen (Sittard, Limburg) - Kosten: € 55,00 per ochtend.

In deze sessies word je begeleid door trainer Manon.

Je kunt het contactformulier hier invullen met jouw mailadres en telefoonnummer, plus de deelnamedatum invullen bij opmerkingen. Vervolgens stuur ik jou een mail. Let op; het kan voorkomen dat de mail in je Spambox terechtkomt. Na bevestiging van mijn mail is je plekje gereserveerd.

Meer informatie over Paul Lenferink NLP opleidingen