JB-Lifecoaching in Heerlen

Als het leven je uitdaagt met tegenslagen, daag dan jezelf uit om sterker te worden, en sta op!

Over JB-Lifecoaching

JB-Lifecoaching valt onder de rubriek coaching in Sittard-Geleen.

Als persoonlijke coach weet ik dat er diverse uitdagingen, situaties en momenten in jouw leven kunnen komen waarop je ervaart dat je niet meer weet wat je doen moet of welke kant je op moet. Hoe fijn is het dan dat er iemand is die u daarbij helpt en ondersteunt? Als specialist in persoonlijke coaching, hypnotherapeut, lifecoach, loopbaancoach en burn-out coach begeleid ik je om weer je eigen regisseur te worden over jouw leven.

Mijn motto als specialist in lifecoaching is dat er maar één iemand is die jou gelukkig kan maken en dat ben jezelf.

16 jaar coaching ervaring: Sinds 2006 coach ik personen met verschillende uitdagingen. Geen persoon is hetzelfde wat voor mij maakt dat ik de coaching nog steeds uitdagend en leuk vindt. Ik vind het fijn om te weten wie jij bent en daarvoor plan ik een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in voor 30 minuten. Mijn naam is Janine Bakker en ben geboren op 26 september 1966 te Heerlen. Ik ben een empathische, warme, betrokken, integere, eerlijke persoonlijkheid.

Als het leven je uitdaagt met tegenslagen, daag dan jezelf uit om sterker te worden, en sta op!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

JB-Lifecoaching uit de rubriek coaching uit Sittard-Geleen is gevestigd aan de Kapelweg 72 in Heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51759030.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij JB-Lifecoaching zijn o.a. :