Lasri Coaching in Born

Soul Connection - De kracht van het individu

Over Lasri Coaching

Lasri Coaching valt onder de rubriek coaching in Sittard-Geleen.

Ondersteuning in zelfredzaamheid voor psychische en lichamelijke gezondheid. Dat is Lasri Coaching.

Mijn diensten: - Trance Healing consulten - Coaching trajecten - Premium massages

Uw zorgen in goede, vertrouwde handen. Lasri Coaching biedt coaching en begeleiding aan mensen die zonder deze ondersteuning geen stappen in hun persoonlijke ontwikkeling kunnen zetten. Ervaart u ook belemmeringen op diverse levensgebieden?

Coaching is bedoelt om u als klant "handvatten" te geven waarmee u zelf kunt werken aan uw toekomst. na de begeleiding bent u zelf in staat om deze vertaling om te zetten naar dagelijkse praktijken.

Ik ben Leila Lasri, geboren in Casablanca. Als klein meisje kon ik al mensen aanvoelen en lezen. Op driejarige leeftijd vertrokken wij vanuit Marokko naar Nederland. Deze reis was angstig en pijnlijk. Mijn vertrouwde omgeving veranderde, bekende gezichten vielen weg. Emoties als angst, gemis van het bekende en ontroering namen de overhand. De jaren gingen voorbij en op mijn dertiende kregen wij op vakantie een zwaar auto-ongeluk, mijn bewuste "ik" stond meteen weer aan. Toch is dit een sterk ontwikkelende kant van mezelf. Doorzettingsvermogen, discipline en vooral durven doen. Spiritualiteit is als een rode draad in mijn leven. Van jongs af aan heb ik interesse in onder andere diverse levensbeschouwingen, oude beschavingen, astrologie, edelstenen, the law of attraction, meditatie, yoga en Duhra. Spiritualiteit betekent voor mij een ontdekkingsreis naar balans en innerlijke kracht. Daarnaast leidt dit pad tot persoonlijke groei, ontwikkeling en stimuleert het mij om meer te leven vanuit mijn hart. Ja tegen het leven zeggen, om te mogen leren, ontwikkelen, manifesteren en bewust worden dat het leven kort kan zijn.

En nu zet ik mij dus in voor u. Ik begeleid mensen om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Gezond(er) en vitaler te worden, lichamelijk maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau om zodoende de balans en harmonie zoveel mogelijk te optimaliseren.

ALS IK HET KAN, KUNT U HET OOK!

Samen bepalen we het traject. NEEM DIRECT CONTACT OP.

Liefs Leila Lasri


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lasri Coaching uit de rubriek coaching uit Sittard-Geleen is gevestigd aan de Putstraat 1 in Born. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39321086.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lasri Coaching zijn o.a. :