Natuurgeneeswijze Christel in Susteren

Hier vindt u informatie over reflexzonetherapie, de behandelingen, de preventieve werking en de toepassing van deze natuurlijke geneeswijze bij chronische en acute klachten.

Over Natuurgeneeswijze Christel

Natuurgeneeswijze Christel valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Sittard-Geleen.

WELKOM bij NATUURGENEESWIJZE CHRISTEL. Mijn praktijk is gelegen aan de rand van een natuurgebied en is voorzien van eigen parkeerplaatsen. Ik ben erkend reflexzonetherapeut en ik ben aangesloten bij de VNRT. De kosten voor een behandeling worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit uw verzekeraar.

Behandelingen:

- reflexzonetherapie; Reflexzonetherapie is een holistische geneeswijze, de behandeling is niet alleen gericht op een ziekteverschijnsel, maar op de totale mens. Deze therapie is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Een behandeling werkt ontspannend, waardoor u zowel lichamelijk als geestelijk tot rust komt. Het is breed inzetbaar voor zowel chronische als acute klachten.

- oncoReflex Steeds meer mensen krijgen de diagnose kanker te horen. Steeds meer mensen overleven gelukkig deze ziekte maar houden wel last van gevolgen van ziekte (kanker) en behandelingen hiervoor. Voor alle mensen, zowel tijdens als na de behandelingen en ook in de palliatieve of terminale fase, kan OncoReflex® een heilzame ondersteuning bieden in de vorm van speciale voetreflex. De therapeutische massages die ik in mijn praktijk geef zijn geen behandeling van kanker en zijn geen vervanging van eventuele reguliere behandelingen. Het is een complementaire (aanvullende) therapie, gericht op de individuele behoefte van de cliënt. Per keer bekijken we waar behoefte aan is.

Het is ook mogelijk om een algemene, niet klacht gerelateerde, behandeling te krijgen. Dan wordt er geen anamnese afgenomen en krijgt u een heerlijke ontspanning voetmassage. Ook een heerlijke massage om cadeau te doen!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Natuurgeneeswijze Christel uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Sittard-Geleen is gevestigd aan de Elzenweg 1 in Susteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53980526.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Natuurgeneeswijze Christel zijn o.a. :