Paul Lenferink NLP opleidingen in Einighausen - Sittard

PL NLP Opleidingen / Teamcoach Opleidingen & Coaching

Over Paul Lenferink NLP opleidingen

Paul Lenferink NLP opleidingen valt onder de rubriek opleiding in Sittard-Geleen.

Welkom, Ik heb mijn naam gekoppeld aan mijn bedrijf, omdat ik daarmee duidelijk wil maken dat ik werk vanuit echt persoonlijk contact.

"Het gaat om volledig mens blijven of weer worden. Voel, verlang, ben blij, leer en ontwikkel én ben dankbaar".

Wat ik jou te bieden heb: - PL NLP Opleidingen - Teamcoach Opleidingen - Balance Breathing - Organisatie coaching - In-company trainingen en coaching - Individuele coaching - Mentaal-emotionele coaching voor profvoetballers

Op mijn website vind je tevens workshops terug, welke in de agenda staan. Bijvoorbeeld: Balance Breathing ademworkshop, NLP Master Practitioner, Jouw Master reviewen!. Houd daarom de website goed in de gaten voor recente workshops waar je aan deel kan nemen.

Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief, je krijgt namelijk gratis mijn e-book erbij: NLP in een notendop.

Kiezen voor Paul Lenferink betekent ook daadwerkelijk samenwerken met mij, maar in mijn bedrijf werk ik niet alleen. Ik werk samen met Manon Vollers. In alle trajecten is de basis hetzelfde. Wij hebben een heleboel waarden die wij allemaal zouden kunnen opsommen, maar wij vinden het leuker om die waarden te verbinden aan mijn voorletters.

(P)ersoonlijk (A)uthenticiteit (U)itdagend (L)iefdevol

Deze waarden komen voort uit de visie dat we een creator zijn van onze eigen wereld en van onze toekomst. Ik wil mensen laten zien en laten ervaren dat ze zelf de creator zijn van hun leven. Ben de verandering die je in de wereld wilt zien. STOP met strijden, word een Creator!

Ik heb tevens een CD gemaakt en een aantal boeken geschreven, deze zijn te koop via onze webwinkel.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Paul Lenferink NLP opleidingen uit de rubriek opleiding uit Sittard-Geleen is gevestigd aan de Stroetlingsweg 1 A in Einighausen - Sittard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49745493.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Paul Lenferink NLP opleidingen zijn o.a. :