Puur Lydia Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN in Kerkrade

Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN

Over Puur Lydia Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN

Puur Lydia Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Sittard-Geleen.

Het hier en nu is de enige plek waar jij nu hoort te zijn!

Welkom bij Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN.

Creatief, omdat alles dat ik doe gebaseerd is op dans, beweging en expressie. Groei, omdat wanneer je meer uit jezelf en het leven wilt halen je bewust kiest voor datgene wat je helpt bij je innerlijke groei. Ont-wikkeling, omdat we ons mogen losmaken van aangeleerde patronen, conditioneringen, aangenomen waarheden en de betekenis die we geven aan datgene wat in ons blikveld komt. Bewust ZIJN, omdat een leven vanuit bewust aanwezig zijn in jezelf naar mijn mening het grootste goed is dat we als mens kunnen bereiken in dit aardse leven. Dit overigens niet wil zeggen dat ik streef naar verlichting, maar dat het volledig aanwezig zijn in jezelf het leven zoveel rijker maakt.

Activiteiten bij Puur Lydia: - Dansen vanuit jouw essentie! Een combinatie van meditatief, energetisch, helend, vrij en expressief dansen - Trainingen. Volg mijn Facebookpagina voor actuele trainingen. - Teambuilding of individuele coaching binnen het bedrijf.

Kijk ook eens op mijn andere website: https://www.theartofburlesque.nl Speciaal voor powervrouwen die wat hulp kunnen gebruiken.

Burlesque is een enorm krachtige middel tot transformatie. Van onzekerheid naar zelfverzekerd in het leven staan. Burlesque helpt je om je vrouwelijkheid te ontdekken en/of te vergroten.

Leer van jezelf te houden, leer jezelf accepteren, laat alle oordelen die je over jezelf hebt los. Burlesque verbindt, verwarmt en omarmt.

Burlesque is zoveel meer dan je vrouwelijkheid ontdekken en je sensualiteit vergroten. Burlesque is een enorm mooi middel tot groei en zelfexpressie.

Wil jij de vrouw in jezelf weer terug, jezelf meer zichtbaar maken, meer jezelf durven te zijn en te ontdekken welke facetten van jou nog meer naar de oppervlakte mogen komen?

Dan zit je goed bij mij. Neem contact met mij op om te vragen naar de mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Puur Lydia Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Sittard-Geleen is gevestigd aan de Akerstraat 32 in Kerkrade. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28828206.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Puur Lydia Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN zijn o.a. :

Nieuws van Puur Lydia Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN in Kerkrade

YinYoga bij Puur Lydia | Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN

YinYoga bij Puur Lydia | Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN

Boeken via de website of een mail naar lydia@puurlydia.nl