Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie in Maastricht

HSP Coach en Holistisch Therapeut

Over Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie

Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie valt onder de rubriek coaching in Sittard-Geleen.

Loop je vast in je werk? Je bent snel overprikkeld? Ervaar je veel stress en vermoeidheid? Pieker je veel, voel je je onrustig en slaap je slecht? Voelt het alsof je geleefd wordt door je omgeving of je werk? Vraag je je af hoe lang je dit zo nog volhoudt? Wil je verandering?

Leer voelen door te doen!

Bedenk eens hoe het zou zijn als je luistert naar de signalen die je lichaam je geeft. Gebruik deze signalen als je innerlijke kompas. Ga bewust om met je sensitiviteit en voorkom overprikkeling. Als je dit kunt, dan zal je plezier en geluk ervaren in het leven. Wees ook de beste versie van jezelf, ga weer in je kracht staan en krijg weer voldoening.

Hoi, ik ben Sylvia. Betrokken, puur van hart, fijngevoelig, doortastend met een vleugje humor.

Ook ik heb jarenlang het gevoel gehad onvoldoende te leven. Het voelde echt alsof ik geleefd werd. Behoeften van anderen waren bepalend voor mijn leven. Door mijn sensitiviteit kon ik goed aanvoelen wat een ander nodig had. Ik paste mijzelf, mijn werk en mijn leven daarop aan. Toen kwam het besef, dit afstemmen op een ander was een "vlucht". Zo hoefde ik niet in contact te staan met mijzelf en mijn behoeftes en verlangens. Aanpassen was makkelijker dan mijn eigen weg te volgen. Inmiddels weet ik natuurlijk wel beter.

Ik heb al ruim 12 jaar ervaring met intuïtieve massages en energetische behandelingen Nog steeds kan ik goed afstemmen op een ander en haarfijn aanvoelen wat speelt bij jou.

Mijn aanbod, omdat ik het jou ook gun te werken en te leven vanuit PASSIE! - HSP Coaching. - Energetische behandeling.

Maak je afspraak voor een behandeling of gratis kennismaking.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie uit de rubriek coaching uit Sittard-Geleen is gevestigd aan de Molensingel 47 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41737500.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie zijn o.a. :