Balance Breathing ademcoachopleiding

OP 15 maart 2023 start onze Balance Breathing ademcoachopleiding.

Balance Breathing ademcoachopleiding

Balance Breathing is een ademmethodiek gericht op het terugkrijgen van de natuurlijke balans, een balans tussen de spirituele kant en het aardse leven. Dus in de ruimste zin de balans in denken, voelen en doen vanuit onze spirituele basis. We zijn immers spirituele wezens die aardse, dus fysieke ervaringen opdoen.

Veel mensen zijn die verbinding kwijt en zoeken naar meer balans. Niet alleen in zichzelf maar ook in privé en werk, en ook zoeken veel mensen naar een weg om zichzelf niet te verliezen in de huidige samenleving.

Steeds meer mensen zijn de spirituele weg kwijt en zijn zoekende. Er is een enorme toename van mensen die fysieke, emotionele en mentale problemen ervaren naar aanleiding van vele negatieve gebeurtenissen. Die gebeurtenissen hebben zware / negatieve of lage energie vastgezet in het lichaam met als mogelijke gevolgen; weinig levensenergie, fysieke klachten, onzekerheid, angsten, schuldgevoelens etc. De roep naar spirituele coaches is groter dan ooit.

De BB ademcoachopleiding is een opleiding zowel voor coaches die mensen willen begeleiden in het verwerken van die negatieve gebeurtenissen en hen willen helpen naar de terugkeer of herinnering aan wie ze écht zijn als ook een opleiding gericht op jouw eigen persoonlijke groei.

Studiebelasting bedraagt: voorbereiding 8 uur. Tijdens de praktijkdagen is de studiebelasting 6 uur.

Geplaatst op maandag 30 januari 2023.

Over Paul Lenferink NLP opleidingen

Dit bericht is geschreven door Paul Lenferink NLP opleidingen. Het bedrijf valt onder opleiding uit Sittard-Geleen. Trefwoorden van Paul Lenferink NLP opleidingen uit Einighausen - Sittard : NLP Opleidingen, Teamcoach Opleidingen, Balance Breathing, Organisatie coaching, In-company trainingen, In-company coaching, Individuele coaching, Mentaal-emotionele coaching voor profvoetballers, Balance Breathing ademworkshop, ademworkshop, NLP Master Practitioner, NLP in een notendop, Paul Lenferink, creator eigen wereld, .

Lees meer over Paul Lenferink NLP opleidingen.