Balance Breathing ademworkshop

Ademen is jouw levensenergie inademen, de mate waarin je dat doet is o.a. afhankelijk van jouw mentale, fysieke en emotionele staat.

Balance Breathing ademworkshop

Wij mensen hebben een gelimiteerde ademhaling, wij gebruiken maar 30% van ons ademhalingspotentieel. Wat zou er met jou gebeuren als je voor de volle 100% jouw ademhalingspotentieel benut? Daarbij is diep en verbonden in- en uitademen ontzettend goed voor jouw immuunsysteem.

Ik houd 1x per maand op een zondagmorgen een ademworkshop, van 10.00 – 12.30 uur. Het is een 1e kennismaking van de Balance Breathing ademhalingstechniek. Ik help je weer verbinding te maken met jouw lichaam en met jouw hart. Ik werk met kleine groepjes om zo eenieder volledige aandacht te kunnen geven.

- Data

- 18 september 2022

- Tijd 10.00 - 12.30 uur

- Locatie Stroetlingsweg 1A, 6142 AT Einighausen (Sittard, Limburg)

- Kosten: € 55,00 per ochtend.

In deze sessies word je begeleid door trainer Manon.

Geplaatst op dinsdag 2 augustus 2022.

Over Paul Lenferink NLP opleidingen

Dit bericht is geschreven door Paul Lenferink NLP opleidingen. Het bedrijf valt onder opleiding uit Sittard-Geleen. Trefwoorden van Paul Lenferink NLP opleidingen uit Einighausen - Sittard : NLP Opleidingen, Teamcoach Opleidingen, Balance Breathing, Organisatie coaching, In-company trainingen, In-company coaching, Individuele coaching, Mentaal-emotionele coaching voor profvoetballers, Balance Breathing ademworkshop, ademworkshop, NLP Master Practitioner, NLP in een notendop, Paul Lenferink, creator eigen wereld, .

Lees meer over Paul Lenferink NLP opleidingen.