CREATIEF bezig zijn met Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN.

Zomer proefweek en open huis!!!!

CREATIEF bezig zijn met Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN.

JIJ KUNT GRATIS KOMEN PROEVEN!!!!

En voor wie deelneemt aan de activiteiten in de proefweek heb ik nog een verrassing op zaterdag 2/9, hou deze avond alvast vrij in je agenda want je krijgt een plek in het mijn intieme theater om de laatste lente Burlesque show van dit jaar bij te wonen.

Wil jij graag eens kennis maken met wat er zoal te doen is in het Creatief Centrum?? Wil jij graag eens kennis komen maken met mij onder het genot van een kopje thee? Wil je al jouw vragen op mij afvuren?

Wil jij eens komen ervaren wat passend is voor jou als activiteit die bewust ZIJN in je leven bevorderd, je doet groeien in jou aanwezig zijn zowel fysiek als mentaal, die jou helpen om te ont-wikkelen totdat je vanzelf bij jou meest pure versie uitkomt om zo een leven te vol passie en plezier te leven. Een leven waarin jij bewust kiest en waar je niet langer overgeleverd bent aan de perikelen van het ego.

In de week van 14 augustus maken we een voorbereiding naar het nieuwe seizoen dat start in september.

Puur Lydia Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN gaat verrijkt worden met een aantal prachtige disciplines en mooie mensen en uiteraard helemaal passend bij mij en wat ik wil uitdragen.

Zowel Fysiek als mentaal heb jij de mogelijkheid om in beweging te komen.

Er komt een rijk aanbod aan workshops en trainingen en wekelijkse activiteiten. Ik ga werken met abonnementen en strippenkaarten die je vrij kunt gebruiken. Niet te vergeten de individuele trajecten en sessies die uiteraard verder blijven lopen.

Wat gaan we doen!!!!!?

Zeg ik met een brede lach op mijn gezicht...

Ik heb overigens gekozen voor datgene wat mij zelf zo goed doet. Datgene dat mij fysiek geholpen heeft in mijn proces om mij te ontdoen van de jasjes en beschermlaagjes die ik in de loop van mijn leven heb aangetrokken zodat ik mijzelf steeds meer in mijn meest pure versie in mijn leven neerzet.

* Yin Yoga

Een zachte vorm van Yoga waarin je vooral bezig bent met vrouwelijke energie en het stretchen van je bindweefsel. Een verademing om je lichaam te rekken, flexibiliteit terug te krijgen en lenigheid te creëren. Het mooie is dat je er niet veel voor hoeft te doen en dat je grootse resultaten behaald. Je blijft 3 tot 5 minuten in een houding zitten of liggen waarbij je je bindweefsel rekt, meridianen aanspreekt en de energie stroom in je lichaam volledig optimaliseert. Ook bij lichamelijke klachten kan dit blokkades opruimen.

* Buikdans komt eraan maar de proeverij is pas in september.

Buikdans omdat dit een wens van mij was om dit te leren. Je ziet vaak invloeden van buikdans terug in de Burlesque en het lijkt me super om bewegingen te verfijnen en heup- en buikgebied waar veel wordt opgeslagen soepeler te maken. Datums voor deze proeverij volgen!

* Burlesque

Zet je in je kracht Laat je groeien in zichtbaar durven zijn. Laat je anders kijken naar je lichaam. Helpt je om op een creatieve wijze expressie te geven aan wie je wilt zijn of wat je wilt neerzetten van jezelf. Laat je vieren wie je wilt zijn. Het wil overigens niet zeggen dat jij wanneer je een burlesque cursus gaat doen uit de kleren moet Burlesque gebruik ik als methodiek om vrouwen en mannen te coachen om hun mooiste versie te ontdekken en deze te durven neerzetten.

* Dansmoment

Een combinatie van expressief, meditatief, intuïtief, helend en vrij dansen. Deze vorm van dans is ontspannend, bevrijdend, geeft energie , geeft inzichten en laat je opnieuw kennis maken met jezelf.

* Feminin Sensual Dance

Lijkt op het dansmoment maar de focus ligt op vrouwelijkheid en sensualiteit. Vooral het activeren van je zintuigen waardoor je leert om in het moment met jezelf te zijn. Je leert te zien, te proeven, te ruiken en te voelen om dit vervolgens om te zetten in dans zal je helpen om de sensualiteit in je leven te vergroten en de zachtheid van de vrouwelijke energie stroom zal je de zachte kracht in jou activeren. Bovendien is het een genot om je over te geven aan de dans die voor jou mag ontstaan vanuit vrouwelijkheid en sensualiteit.

Okay. Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust maar eigenlijk zeg ik, vragen komen uit je mind, je voelt het of je voelt het niet. Voel je dat je hartje overslaat bij het lezen van de activiteiten dan zeg ik doen!!!!!!!

Je staat aan de vooravond om de deur open te zetten naar die versie die daar allang in jou verscholen zit en die zijn/haar plek in zijn/haar leven wilt innemen.

Opgeven doe je door mij een bericht te sturen. Wacht hier niet te lang mee want er zit een maximum aan de aanmeldingen en maar 30 zitplaatsen in mijn intieme theater.

Lesrooster:

14/8 - Yin Yoga 13.00 uur tot 14.00 uur. 15/8 - Yin Yoga 9.15 uur tot 10.15 uur 15/8 - Feminin Sensual Dance 19.15 uur tot 20.45 uur 16/8 - Woensdag Meet and Great 18.30 uur tot 20.00 uur onder het genot van een kop thee een rondleiding door mijn Creatieve Centrum met de mogelijkheid tot vragen over individuele sessies en/of trajecten. Waarbij ik je uitnodig om ook nog de dansvloer op te gaan. 17/8 - Dansmoment 9.15 uur tot 10.15 uur. 18/8 - Burlesque 19.30 uur tot 20.30 uur een workshop waarbij ik je in vogelvlucht laat kennis maken met wat Burlesque is en wat het voor mij heeft gedaan en wat het voor jou kan doen.

De Tijdstippen en dagen van de proeflessen zijn overigens niet de vaste dagen. Je mag tijdens je proefles je voorkeursdagen en tijden opgeven waar wij zoveel mogelijk rekening houden in het plannen van de lessen vanaf september.

Waar wil jij aan proeven Dat mag overigens zoveel zijn als jij wilt.

Feel free to be you Dans je vrij en kom thuis in jezelf.

In liefde voor jou van mij

Waar: Akerstraat 32 in Kerkrade www.puurlydia.nl www.theartofburlesque.nl Opgeven doe je via de mail: lydia@puurlydia.nl

Geplaatst op dinsdag 11 juli 2023.

Over Puur Lydia Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN

Dit bericht is geschreven door Puur Lydia Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN. Het bedrijf valt onder natuurgeneeskunde uit Sittard-Geleen. Trefwoorden van Puur Lydia Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN uit Kerkrade : Creatief Centrum, persoonlijke groei, centrum voor ontwikkeling, centrum voor groei, centrum voor bewustzijn, expressief dansen, vrouw zijn, dansen, meditatief dansen, helend dansen, vrij dansen, Teambuilding, individuele coaching, bedrijfscoaching, powervrouwen, Burlesque, transformatie, zelfverzekerd zijn, ik ben onzeker, vrouwelijkheid ontdekken, sensualiteit vergroten, zelfexpressie, mezelf durven zijn, .

Lees meer over Puur Lydia Creatief Centrum voor Groei, Ont-wikkeling en Bewust ZIJN.