Lezing over bewustwording, het grote plaatje, manipulatie en jouw ademhaling

Op woensdagavond 12 oktober a.s. geef ik een lezing van 19.00 - 21.30 uur

Lezing over bewustwording, het grote plaatje, manipulatie en jouw ademhaling

Het zijn roerige en onrustige tijden. Steeds maar weer wordt een beroep gedaan om ons te laten geloven dat wij angstig moeten zijn, een schuldgevoel moeten hebben, en dat wij in tekorten moeten denken. Veel mensen weten dat ‘het huidige plaatje’ niet klopt, maar weten niet van het ‘grote plaatje’ en daardoor is het moeilijk voor mensen om voor zichzelf die verandering te kunnen omzetten naar blijheid, verbinding, samen enz.

Deze lezing zal je veel opleveren; naast bewustwording en inzicht in het belang van goed ademen, krijg je ook aangereikt hoe je een optimale balans kunt houden in de wereld waarin we nu leven én hoe je daarmee niet alleen een creator bent van je eigen leven maar ook een mede-creator van die Nieuwe Aarde.

Je krijgt ook concrete informatie hoe je de negatieve energie die in je lichaam is opgeslagen (emoties en ervaringen) kunt helen. In deze lezing krijg je helder hoe je je niet meer zo makkelijk laat manipuleren in angst en schuldgevoel en dat je mag kiezen voor vreugde, genieten en plezier. Je begrijpt hoe energie werkt en dat de overgave aan je eigen levensenergie de sleutel is tot een liefdevol, blij en inspirerend leven.

Als jij ook wil weten hoe je de manipulatie herkent en dus ook de manipulatie van onze levensenergie oftewel van onze adem herkent, kom dan naar mijn lezing. Ademen is HOT én heel hard nodig op weg naar de Nieuwe Aarde waar zoveel mensen naar verlangen.

Ik heb een aantal jaar samengewerkt met Dr. Roy Martina en geïnspireerd door o.a. Roy Martina, Judith Kravitz, Joe Dispenza, Bruce Lipton en Deepak Chopra ontwikkelde ik in 2004 de transformatie methode Balance Breathing. BB is een combinatie van NLP, de verbonden ademhaling, energiewerk, lichaamswerk, affirmaties, neuropsychologie, kwantum bewustzijn en kennis van celbiologie. Daarmee heb ik een unieke ademtherapie ontwikkeld en als senior trainer opleider internationale ervaring opgedaan in Mexico, Italië, België, Nederland en de Verenigde staten.

Mijn missie is om daadwerkelijk uit te gaan van transformeren vanuit de puurheid van het hart en het pad van de ziel. Alles waar je aandacht aan geeft gaat groeien en waar je energie in stopt wordt groter. Leer je energie te focussen op liefde, vertrouwen, plezier en vrijheid.

Ademen is de sleutel tot deze verandering!

Recensie: zoals een deelnemer aan mijn laatste lezing mij vertelde: ‘het is zo’n een groot plaatje, maar jij weet het te vertellen dat een boeiend behapbaar stuk. Nu snap ik het.’

De lezing houd ik op woensdagavond 12 oktober in Einighausen (Sittard). Tijd: 19.00 – 21.30 uur. Kosten € 15,00, inclusief een kopje koffie / thee en wat lekkers. Maximaal 12 mensen.

Geplaatst op vrijdag 23 september 2022.

Over Paul Lenferink NLP opleidingen

Dit bericht is geschreven door Paul Lenferink NLP opleidingen. Het bedrijf valt onder opleiding uit Sittard-Geleen. Trefwoorden van Paul Lenferink NLP opleidingen uit Einighausen - Sittard : NLP Opleidingen, Teamcoach Opleidingen, Balance Breathing, Organisatie coaching, In-company trainingen, In-company coaching, Individuele coaching, Mentaal-emotionele coaching voor profvoetballers, Balance Breathing ademworkshop, ademworkshop, NLP Master Practitioner, NLP in een notendop, Paul Lenferink, creator eigen wereld, .

Lees meer over Paul Lenferink NLP opleidingen.