Uitgaven stijgen steeds meer!!

Opstellen van een budgetplan kan je zo maar honderden euro’s per jaar schelen!!

Uitgaven stijgen steeds meer!!

Uit recente cijfers van het GFK (marktonderzoekbureau) blijkt dat de boodschappen in nog geen jaar tijd met 18,5 % zijn gestegen oftewel met € 116,- per maand. Brood en zuivel zijn het hardst gestegen, waarbij brandstof en de energierekening de boventoon blijven voeren. Zowel mensen met een bijstandsuitkering als de midden inkomens komen steeds vaker in de financiële problemen.

Opstellen van een budgetplan kan je zo maar honderden euro’s per jaar schelen!!

Met het opstellen van een budgetplan is er inzicht hoeveel er per maand vrij te besteden is maar ook of er geen onnodige uitgaven zijn die maandelijks wegvloeien als b.v. onnodige verzekeringen. De grootste zorg is dat er geen gelden meer gereserveerd kunnen worden voor onvoorziene uitgaven met alle gevolgen voor schulden vandien.

Heeft u vragen hoe je een budgetplan kan opstellen of ander financieel advies naar de mogelijkheden in ondersteuning. Kijk eens op de website www.matheugenbudgetcoach.nl

Geplaatst op donderdag 11 augustus 2022.

Over Mat Heugen Budgetcoach - Budgetbeheer

Dit bericht is geschreven door Mat Heugen Budgetcoach - Budgetbeheer. Het bedrijf valt onder coaching uit Sittard-Geleen. Trefwoorden van Mat Heugen Budgetcoach - Budgetbeheer uit Beek : Budgetcoach, Budgetbeheer, hulp bij administratie, hulp bij schulden, hulp bij financieel overzicht, inkomsten uitgaven, budgetplan opstellen, beslagvrije voet, financieel coach, administratie coach, schuldsanering, problematische schuldensituatie, schuldenvrij, hulp bij maken betalingsregelingen, hulp bij aanvragen toeslagen, hulp bij invullen inkomsten belasting, .

Lees meer over Mat Heugen Budgetcoach - Budgetbeheer.